Τί είναι οι Μαργαρίνες;

Όλα τα βούτυρα.

Όλα τα βούτυρα σε στέρεη μορφή ονομάζονται μαργαρίνες.

Ο λόγος που τις φτιάξαμε είναι ότι θέλαμε βούτυρο γάλακτος που έχει εξαιρετικές ιδιότητες στη μαγειρική 85% λίπος και 15 % νερό.
 
Αλλά η επάρκεια του πλανήτη δεν ήταν αρκετή και έτσι φτιάξαμε τις μαργαρίνες.

Πώς; παίρνουμε ακόρεστα φυτικά έλαια και τα κάνουμε κορεσμένα πετώντας τους Υδρογόνο με παρουσία νικελίου.

Η διαδικασία λέγετε υδρογόνωση και εκτός από να μας μετατρέπει ένα λάδι σε βούτυρο, του δίνει επίσης και αντοχή στην οξείδωση.

Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!