Κουνουπίδι Βραστό

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.

Αφαιρούμε από το κουνουπίδι τα φύλλα και το σκληρό κοτσάνι.
Το βάζουμε με το κοτσάνι προς τα πάνω σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και το αφήνουμε να μείνει για περίπου μισή ώρα .

Μετά το ξεπλένουμε με κρύο νερό και το βάζουμε σε μια άδεια κατσαρόλα.

Ρίχνουμε λίγο αλάτι και βραστό νερό μέχρι να σκεπαστεί .

Το αφήνουμε να βράσει για 25-30 λεπτά.

Κατόπιν το στραγγίζουμε και το χωρίζουμε σε μικρά κομμάτια.

Το σερβίρουμε με λαδολέμονο.

Συστατικά

  • 1 κουνουπίδι
  • 1 κουτάλι αλάτι
  • νερό

Credits

Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!