Τηγανιτή Τορτίγια με Γαλοπούλα και Μανιτάρια

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.

Κόβουμε σε φέτες τα μανιτάρια, τις ντομάτες, ψιλοκόβουμε λίγο λάχανο και τρίβουμε στο τρίφτη λίγο καρότο.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε πολύ λίγο ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί τσιγαρίζουμε ελαφρώς τα μανιτάρια. Τα βγάζουμε από το τηγάνι.

Γεμίζουμε τη τορτίγια με το τυρί, τη γαλοπούλα και τα μανιτάρια.

Στο λίγο λαδάκι που έχει περισσέψει τοποθετούμε τη τορτίγια, σε μέτρια φωτιά. Ψήνουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να λιώσει το τυρί.

Ταυτόχρονα αναμειγνύουμε το καρότο, το λάχανο και τη μαγιονέζα.

Αποσύρουμε τη τορτίγια από τη φωτιά, ανοίγουμε και γεμίζουμε με τις ντομάτες, τη σαλάτα λάχανο-καρότο, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και είναι έτοιμη.

Καλή σας όρεξη.

Συστατικά

  • 1 πίτα τορτίγια
  • 2 φέτες κασέρι
  • 2 φέτες γαλοπούλα
  • 3 μανιτάρια λευκά σε φέτες
  • μισή ντομάτα σε φέτες
για τη σάλτσα:
  • λίγο λάχανο ψιλοκομμένο
  • λίγο καρότο ψιλοκομμένο
  • μαγιονέζα
  • αλάτι, πιπέρι

Credits

Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Φωτογραφία: Ζέτα Παπαϊωάννου
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!