Αυγά Μαγειρεμένα σε Λιωμένη Φέτα

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
 
Βάζουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο να ζεσταθεί προσθέτοντας ταυτόχρονα το θυμάρι για να πάρει άρωμα.
 
Ρίχνουμε τη φέτα στο τηγάνι θρυμματισμένη και μαγειρεύουμε μέχρι να λιώσει.
 
Μόλις λιώσει τη βάζουμε σε ένα πήλινο ατομικό σκεύος και αμέσως σπάμε από πάνω τα δύο αυγά.
 
Προσθέτουμε το πιπέρι και ψήνουμε στο φούρνο σε δυνατή φωτιά μέχρι να γίνουν τα αυγά.
 
Αποσύρουμε και σερβίρουμε.
 
Καλή σας όρεξη…
 
 
Το συγκεκριμένο πιάτο ανήκει στους μεζέδες, είναι βαρύ και είναι ιδανικό για περιοχές με αρκετό κρύο…

Συστατικά

  • 200 γρ. φέτα (όχι πολύ αλμυρή)
  • 2 αυγά βιολογικά
  • 1 κ. γλυκού ελαιόλαδο
  • πιπέρι καγιέν
  • θυμάρι

Credits

Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!