Finger Food Καβουρμά με Αγγουράκι Τουρσί Ντοματίνια και Σχοινόπρασο

Προετοιμάζουμε τον χώρο εργασίας.
 
Κόβουμε το καβουρμά σε χοντρά κυβάκια, τα ντοματίνια στη μέση, τα αγγουράκια σε πιο λεπτά κυβάκια και με ένα μικρό τσέρκι κόβουμε στρογγυλό το λάχανο, τέσσερα κομμάτια.
 
Παίρνουμε τέσσερα ποτήρια στρογγυλά όπως της φωτογραφίας και τοποθετούμε στη βάση από ένα στρογγυλό λάχανο και του προσθέτουμε αλάτι χοντρό, πιπέρι φρέσκο και προαιρετικά λίγο λεμόνι.
 
Στη συνέχεια ανακατεύουμε σε ένα μπολ το καβουρμά με τα αγγουράκια τουρσί, τα ντοματίνια και προσθέτουμε ελαιόλαδο, αλατι, πιπέρι και εν συνεχεία τα βάζουμε στα ποτήρια όπως στη φωτογραφία.
 
Ντεκοράρουμε με αρκετό ψιλοκομμένο σχοινόπρασο και απολαμβάνουμε ένα πεντανόστιμο finger food με ένα εξαιρετικό προϊόν από «Το Χασαπάκι»
 
Καλή σας όρεξη.
 
 

Συστατικά

(για 4 άτομα)
  • 300 γρ. Καβουρμά Κερκίνης «Το Χασαπάκι»
  • 8 ντοματίνια
  • μερικά φύλλα κόκκινο λάχανο
  • 8 αγγουράκια τουρσί γλυκόξινα
  • ¼ ματσάκι σχοινόπρασο
  • αλάτι χοντρό
  • πιπέρι φρέσκο
  • ελαιόλαδο
  • θυμάρι
 

Credits

Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Φωτογραφία: Ρήγας Ρηγόπουλος
Food Styling: Ρήγας Ρηγόπουλος
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!