Διάφορα Βούτυρα

Βούτυρο Μαιτρ ντ’ οτέλ;

Βούτυρο μαλακωμένο στο οποιό εσωματωνουμε μαϊντανό ψιλοκομμένο, χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι λευκό.
 
Βούτυρο Πομάν:
 
Βούτυρο μαλακωμένο στο οποιό εσωματωνουμε μαϊντανό ψιλοκομμένο, χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι λευκό. Και τέλος tabasco και worcestershire sauce.
 
Βούτυρο Μουστάρδας:
 
Βούτυρο μαλακωμένο στο οποίο ενσωματώνουμε μουστάρδα απαλή ή καυτερή, αλάτι, πιπέρι και σιναπόσπορο.
 
Βούτυρο Ελιάς:

Βούτυρο μαλακωμένο στο οποίο ενσωματώνουμε ελιά αλεσμένη, αλάτι, πιπέρι και λίγη ρίγανη.

Βούτυρο Αντσούγιας:
 
Βούτυρο μαλακωμένο στο οποίο ενσωματώνουμε φιλέτα αντσούγιας αλεσμένα, λίγο χυμό λεμονιού αλάτι και πιπέρι λευκό.
 
Βούτυρο Γαρίδας:
 
Βούτυρο μαλακωμένο στο οποίο ενσωματώνουμε χυμό από βρασμένες γαρίδες. Μπορούμε να βάλουμε μέσα και σάρκα γαρίδας αλεσμένη.

Credits

Βίντεο-Μοντάζ: Δημήτρης Αναγνωστόπουλος
Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Φωτογραφία: Ζέτα Παπαϊωάννου
Food Styling: Ρήγας Ρηγόπουλος
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!