Διάφορα Βούτυρα
Βούτυρο Μαιτρ ντ’ οτέλ;
Βούτυρο Αντσούγιας:
Βούτυρο μαλακωμένο στο οποιό εσωματωνουμε μαϊντανό ψιλοκομμένο, χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι λευκό.
Βούτυρο Πομάν:
Βούτυρο μαλακωμένο στο οποιό εσωματωνουμε μαϊντανό ψιλοκομμένο, χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι λευκό. Και τέλος tabasco και worcestershire sauce.
Βούτυρο Μουστάρδας:
Βούτυρο μαλακωμένο στο οποίο ενσωματώνουμε μουστάρδα απαλή ή καυτερή, αλάτι, πιπέρι και σιναπόσπορο.
Βούτυρο Ελιάς:
Βούτυρο μαλακωμένο στο οποίο ενσωματώνουμε ελιά αλεσμένη, αλάτι, πιπέρι και λίγη ρίγανη.
Βούτυρο Αντσούγιας:
Βούτυρο μαλακωμένο στο οποίο ενσωματώνουμε φιλέτα αντσούγιας αλεσμένα, λίγο χυμό λεμονιού αλάτι και πιπέρι λευκό.
Βούτυρο Γαρίδας:
Βούτυρο μαλακωμένο στο οποίο ενσωματώνουμε χυμό από βρασμένες γαρίδες. Μπορούμε να βάλουμε μέσα και σάρκα γαρίδας αλεσμένη.
Credits
Βίντεο-Μοντάζ: Δημήτρης ΑναγνωστόπουλοςΚείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Φωτογραφία: Ζέτα Παπαϊωάννου
Food Styling: Ρήγας Ρηγόπουλος
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens