Τί είναι οι Μαργαρίνες;
Όλα τα βούτυρα.
Όλα τα βούτυρα σε στέρεη μορφή ονομάζονται μαργαρίνες.
Ο λόγος που τις φτιάξαμε είναι ότι θέλαμε βούτυρο γάλακτος που έχει εξαιρετικές ιδιότητες στη μαγειρική 85% λίπος και 15 % νερό.
Ο λόγος που τις φτιάξαμε είναι ότι θέλαμε βούτυρο γάλακτος που έχει εξαιρετικές ιδιότητες στη μαγειρική 85% λίπος και 15 % νερό.
Αλλά η επάρκεια του πλανήτη δεν ήταν αρκετή και έτσι φτιάξαμε τις μαργαρίνες.
Πώς; παίρνουμε ακόρεστα φυτικά έλαια και τα κάνουμε κορεσμένα πετώντας τους Υδρογόνο με παρουσία νικελίου.
Πώς; παίρνουμε ακόρεστα φυτικά έλαια και τα κάνουμε κορεσμένα πετώντας τους Υδρογόνο με παρουσία νικελίου.
Η διαδικασία λέγετε υδρογόνωση και εκτός από να μας μετατρέπει ένα λάδι σε βούτυρο, του δίνει επίσης και αντοχή στην οξείδωση.
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens