Γλωσσάρι
-
Διοξείδιο του άνθρακος:
Η αλλιώς ανθρακικό (CO2), σχηματίζεται σε μεγάλες ποσότητες κατά την αλκοολική ζύμωση. Η διαφυγή του κατά την ζύμωση δίνει την εντυπώση ότι ο μούστος (γλεύκος) βράζει.
-
Δέσιμο: όρος που περιγράφει τη διαδικασία συμπήκνωσης μιας σάλτσας με τη προσθήκη αλευριού, corn flour, βουτύρου, κρέμα γάλακτος ή λόγω βρασμού, ή λόγω προσθήκης αβγών.
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens