Αντσούγιες Σκορδάτες
Καθαρίζουμε το σκόρδο.
Αδειάζουμε την αλοιφή από το μπλέντερ σε ένα μπολ.
Την αλείφουμε πάνω σε φρυγανισμένες φετούλες ψωμιού ή σε έτοιμα παξιμαδάκια, πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.
Λιώνουμε στο μπλέντερ τα φιλέτα, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το πιπέρι και το ξίδι.
Αδειάζουμε την αλοιφή από το μπλέντερ σε ένα μπολ.
Την αλείφουμε πάνω σε φρυγανισμένες φετούλες ψωμιού ή σε έτοιμα παξιμαδάκια, πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.
Συστατικά
(υλικά για 4-6 άτομα)- 20 τεμ. φιλέτα αντσούγιας
- 4 σκελ. σκόρδο
- 1 κουτ. σούπας μαΙντανός ψιλοκομ.
- 30 χλ. ελαιόλαδο
- 1 κουτ. σούπας ξίδι
- πιπέρι φρέσκο
Credits
Βίντεο-Μοντάζ: Δημήτρης ΑναγνωστόπουλοςΚείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Παρατηρήσεις
Σχετικές συνταγές
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens