VideoΕικόνες
- 
                                                                
                                                                     Βήμα 1: Με ένα αιχμηρό μαχαίρι αφαιρούμε το κοτσάνι από τις τομάτες. Βήμα 1: Με ένα αιχμηρό μαχαίρι αφαιρούμε το κοτσάνι από τις τομάτες.
 
- 
                                                                
                                                                     Βήμα 2: Σημαδεύουμε ένα μικρό σταυρό στη βάση της κάθε τομάτας. Βήμα 2: Σημαδεύουμε ένα μικρό σταυρό στη βάση της κάθε τομάτας.
- 
                                                                
                                                                     Βήμα 3: Βυθίζουμε τις τομάτες σε μία κατσαρόλα με βραστό νερό για 10-20 δευτ. και τις βάζουμε σε ένα μπολ με κρύο νερό. Βήμα 3: Βυθίζουμε τις τομάτες σε μία κατσαρόλα με βραστό νερό για 10-20 δευτ. και τις βάζουμε σε ένα μπολ με κρύο νερό.
 
- 
                                                                
                                                                     Βήμα 4: Αφαιρούμε τη φλούδα. Βήμα 4: Αφαιρούμε τη φλούδα.
- 
                                                                
                                                                     Βήμα 5: Με ένα κουταλάκι αφαιρούμε τα σπόρια. Τέλος αναλόγα πώς μας λέει η συνταγή κόβουμε π.χ κονκασέ. Βήμα 5: Με ένα κουταλάκι αφαιρούμε τα σπόρια. Τέλος αναλόγα πώς μας λέει η συνταγή κόβουμε π.χ κονκασέ.
 
- 
                                                                
                                                                     Βήμα 1ο: Θα χρειαστούμε ένα μεγάλο μαχαίρι ή ένα αντικέιμενο για να χτυπήσουμε το σκόρδο. Βήμα 1ο: Θα χρειαστούμε ένα μεγάλο μαχαίρι ή ένα αντικέιμενο για να χτυπήσουμε το σκόρδο.
 
- 
                                                                
                                                                     Βήμα 2ο: Τοποθετούμε το σκόρδο στην επιφάνεια εργασίας και πιάνουμε το μαχαίρι όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Βήμα 2ο: Τοποθετούμε το σκόρδο στην επιφάνεια εργασίας και πιάνουμε το μαχαίρι όπως φαίνεται στη φωτογραφία.
 
 
- 
                                                                
                                                                     Βήμα 3ο: Ασκούμε κατακόρυφη πίεση με αποτέλεσμα, το σκόρδο να "λιώσει". Αφαιρούμε με τα χέρια μας τη φλούδα και το κόβουμε όπως μας λέει η συνταγή. Βήμα 3ο: Ασκούμε κατακόρυφη πίεση με αποτέλεσμα, το σκόρδο να "λιώσει". Αφαιρούμε με τα χέρια μας τη φλούδα και το κόβουμε όπως μας λέει η συνταγή.
 




 
                                 
                                 FACEBOOK
 FACEBOOK TWITTER
 TWITTER THE FOODPROJECT BLOG
 THE FOODPROJECT BLOG TUMBLR
 TUMBLR 
                                 
                                