Κουνουπίδι Βραστό
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
	
Αφαιρούμε από το κουνουπίδι τα φύλλα και το σκληρό κοτσάνι.
	
Μετά το ξεπλένουμε με κρύο νερό και το βάζουμε σε μια άδεια κατσαρόλα.
	
Ρίχνουμε λίγο αλάτι και βραστό νερό μέχρι να σκεπαστεί .
	
Το αφήνουμε να βράσει για 25-30 λεπτά.
	
Κατόπιν το στραγγίζουμε και το χωρίζουμε σε μικρά κομμάτια.
	
Το σερβίρουμε με λαδολέμονο.
Αφαιρούμε από το κουνουπίδι τα φύλλα και το σκληρό κοτσάνι.
	Το βάζουμε με το κοτσάνι προς τα πάνω σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και το αφήνουμε να μείνει για περίπου μισή ώρα .
Μετά το ξεπλένουμε με κρύο νερό και το βάζουμε σε μια άδεια κατσαρόλα.
Ρίχνουμε λίγο αλάτι και βραστό νερό μέχρι να σκεπαστεί .
Το αφήνουμε να βράσει για 25-30 λεπτά.
Κατόπιν το στραγγίζουμε και το χωρίζουμε σε μικρά κομμάτια.
Το σερβίρουμε με λαδολέμονο.
Συστατικά
- 1 κουνουπίδι
- 1 κουτάλι αλάτι
- νερό
Credits
Αναζήτηση στο Food Project
        
        
hot chili links
- 
                                Γαστρονομικά Νέα  
- 
                                Ακολουθήστε μας
- 
                                Γλωσσάρι  
- 
                                Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις  
- 
                                Cooking Lessons in Athens  



 FACEBOOK
 FACEBOOK TWITTER
 TWITTER THE FOODPROJECT BLOG
 THE FOODPROJECT BLOG TUMBLR
 TUMBLR