Η Βασική Ζύμη για Κρέπα
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Αναμιγνύουμε τα υλικά της κρέπας σε μία μπασίνα και ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα σύρμα χειρός. Περνάμε τη ζύμη από σουρωτήρι. Κάνουμε τις κρέπες σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο μίγμα για να γίνουν λεπτές.
Συστατικά
(για 4 άτομα)- 250 χλ. γάλα φρέσκο
- 120 γρ. αλεύρι
- 20 χλ. σπορέλαιο ή ελαιόλαδο
- 2 αβγά
- λίγο αλάτι
Credits
Κείμενο: Ρήγας ΡηγόπουλοςΑναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens