Η Βασική Ζύμη για Κρέπα

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
 
Αναμιγνύουμε τα υλικά της κρέπας σε μία μπασίνα και ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα σύρμα χειρός. Περνάμε τη ζύμη από σουρωτήρι. Κάνουμε τις κρέπες σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο μίγμα για να γίνουν λεπτές.


Συστατικά

(για 4 άτομα)
  • 250 χλ. γάλα φρέσκο
  • 120 γρ. αλεύρι
  • 20 χλ. σπορέλαιο ή ελαιόλαδο
  • 2 αβγά
  • λίγο αλάτι

Credits

Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!