Οι Βάσεις της Κουζίνας
Άρθρα
-
Χρήσιμες Μαγειρικές Συμβουλές
Χρήσιμες μαγειρικές συμβουλές και οδηγίες για τη σωστή διαχείριση των τροφίμων.
-
Τα μέρη και τα χαρακτηριστικά του βοδινού
Τα κομμάτια του βοδινού, τα χαρακτηριστικά τους και ποιες οι διαφορές μεταξύ μοσχάριου, γάλακτος, βόδι, αγελάδας.
-
Η βάση για τις άσπρες σάλτσες
Η λογίκη σειρά για να φτιάξουμε μία άσπρη σάλτσα. Μετά αυτοσχεδιάζουμε. -
Η βάση για τις κόκκινες σάλτσες
Η βάση για τις επαγγελματικές κόκκινες σάλτσες. -
Τα μέρη του χοιρινού
Τα μέρη του χοιρινού με φωτογραφία. Μάθετε να ξεχωρίζετε τα επιμέρους κομμάτια του.
-
Λιεζόν-Lier
Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε για να δέσουμε μία σάλτσα ή σούπα. -
Ζωμός Κρέατος ή Βοδινός
Ο ζωμός με τη πιο ευρεία χρήση στη μαγειρική. -
Σάλτσα Λαδιού με Αρωματικά Βότανα
Μία υπέροχη σάλτσα λαδιού με βίντεο για να δείτε το μυστικό της. -
Βούτυρο Μουστάρδας
Μία απλή συνταγή με βοηθητικό βίντεο. Ιδανικό για να σωτάρουμε ένα κομμάτι μόσχου στο τηγάνι ή να το αλείψουμε σε μπαγκέτα και να το περάσουμε από το γκριλ του φούρνου, για finger food. -
Σάλτσα Λαδιού με Κρόκο Κοζάνης
Δείτε σε βίντεο μία υπέροχη σάλτσα λαδιού με κρόκο και γιαούρτι. Ταιριάζει τέλεια με τα θαλασσινά.
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens