Οι Βάσεις της Κουζίνας

Άρθρα

  • Φον Άσπρο Μόσχου

    Φον Άσπρο Μόσχου

    Η βασική συνταγή για να φτιάξουμε άσπρο φον μόσχου. Από τους βασικότερους ζωμούς στην επαγγελματική κουζίνα.
  • Φον Μόσχου Σκούρο

    Φον Μόσχου Σκούρο

    Παχύρευστος ζωμός που αποτελεί και τη βάση για τις παρασκευές τύπου βελουτέ.
  • Ζωμός Κότας ή Πουλερικών

    Ζωμός Κότας ή Πουλερικών

    Ένας ζωμός απαραίτητος σε κάθε κουζινα.
  • Βαθμοί Ψησίματος Φιλέτου Μόσχου

    Βαθμοί Ψησίματος Φιλέτου Μόσχου

    Ω-μπλέ, Σενιάν, Α-πουάν, Μπιέν-κιουίτ. Όλοι οι τρόποι και βαθμοί ψησίματος.
  • Κονσομέ Απλό

    Κονσομέ Απλό

    Μία τέλεια σούπα που ειλικρινά αξίζει το κόπο της. Γοητεύστε τους φίλους σας.
  • Κονσομέ με Κρασί Σάμου

    Κονσομέ με Κρασί Σάμου

    Αν και σούπα ξενική δένει τέλεια με το υπέροχο γλυκό κρασί της Σάμου.
  • Βούτυρο Μαιτρ Ντ

    Βούτυρο Μαιτρ Ντ' Οτέλ

    Η συνταγή για Βούτυρο Μαιτρ Ντ' Οτέλ με βίντεο για να δείτε πόσο απλά φτιάχνεται.

  • Φοντύ Τομάτας

    Φοντύ Τομάτας

    Μία ακόμα παραλλαγή της σάλτσας τομάτα. Με διαφορές στο τρόπο κοπής και στη χρήση βοτάνων. Χρησιμοπιείται στην επαγγελματική μαγειρική.
  • Μαγιονέζα απλή

    Μαγιονέζα απλή

    Δείτε σε βίντεο πόσο εύκολο είναι να φτιάξουμε τη δική μας σπιτική μαγιονέζα.
  • Ντεμί Γκλας

    Ντεμί Γκλας

    Μία σάλτσα που χρησιμοποιείται πολύ στις επαγγελματικές κουζίνες και δίνει άρωμα και γεύση στα φαγητά αλλά και σε άλλες σάλτσες.
προηγούμενη σελίδα Σελίδα 2 από 4 επόμενη σελίδα
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!