Οι Βάσεις της Κουζίνας
Άρθρα
-
Φον Άσπρο Μόσχου
Η βασική συνταγή για να φτιάξουμε άσπρο φον μόσχου. Από τους βασικότερους ζωμούς στην επαγγελματική κουζίνα. -
Φον Μόσχου Σκούρο
Παχύρευστος ζωμός που αποτελεί και τη βάση για τις παρασκευές τύπου βελουτέ. -
Ζωμός Κότας ή Πουλερικών
Ένας ζωμός απαραίτητος σε κάθε κουζινα. -
Βαθμοί Ψησίματος Φιλέτου Μόσχου
Ω-μπλέ, Σενιάν, Α-πουάν, Μπιέν-κιουίτ. Όλοι οι τρόποι και βαθμοί ψησίματος. -
Κονσομέ Απλό
Μία τέλεια σούπα που ειλικρινά αξίζει το κόπο της. Γοητεύστε τους φίλους σας. -
Κονσομέ με Κρασί Σάμου
Αν και σούπα ξενική δένει τέλεια με το υπέροχο γλυκό κρασί της Σάμου. -
Βούτυρο Μαιτρ Ντ' Οτέλ
Η συνταγή για Βούτυρο Μαιτρ Ντ' Οτέλ με βίντεο για να δείτε πόσο απλά φτιάχνεται.
-
Φοντύ Τομάτας
Μία ακόμα παραλλαγή της σάλτσας τομάτα. Με διαφορές στο τρόπο κοπής και στη χρήση βοτάνων. Χρησιμοπιείται στην επαγγελματική μαγειρική. -
Μαγιονέζα απλή
Δείτε σε βίντεο πόσο εύκολο είναι να φτιάξουμε τη δική μας σπιτική μαγιονέζα. -
Ντεμί Γκλας
Μία σάλτσα που χρησιμοποιείται πολύ στις επαγγελματικές κουζίνες και δίνει άρωμα και γεύση στα φαγητά αλλά και σε άλλες σάλτσες.
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens