Εικόνες
- 
                                                                
                                                                     Μπουκέ Γκαρνί. Βασικό σε όλες τις επαγγελματικές κουζίνες αλλά και στο σπίτι. Εμπλουτίζει με θρεπτικά συστατικά ζωμούς και σάλτσες. Μπουκέ Γκαρνί. Βασικό σε όλες τις επαγγελματικές κουζίνες αλλά και στο σπίτι. Εμπλουτίζει με θρεπτικά συστατικά ζωμούς και σάλτσες.
- 
                                                                
                                                                     Βήμα 1: Κόβουμε το κάτω και το πάνω μέρος του πράσου. Από το πάνω μέρος αφήνουμε περίπου 2-3 πόντους του πράσινου μέρους. Βήμα 1: Κόβουμε το κάτω και το πάνω μέρος του πράσου. Από το πάνω μέρος αφήνουμε περίπου 2-3 πόντους του πράσινου μέρους.
- 
                                                                
                                                                     Βήμα 2: Με ένα μαχαίρι κάνουμε μία τομή κατά μήκος του πράσου με τέτοιο τρόπο ώστε να βγεί το πρώτο εξωτερικό φύλλο, και στη συνέχεια το πλένουμε. Βήμα 2: Με ένα μαχαίρι κάνουμε μία τομή κατά μήκος του πράσου με τέτοιο τρόπο ώστε να βγεί το πρώτο εξωτερικό φύλλο, και στη συνέχεια το πλένουμε.
- 
                                                                
                                                                     Βήμα 3: Θα χρειαστούμε 2-3 κλωνάρια μαϊντανό, 1 φύλλο δάφνης, 2-3 κλωνάρια θυμάρι και ένα κομμάτι σπάγγο. Βήμα 3: Θα χρειαστούμε 2-3 κλωνάρια μαϊντανό, 1 φύλλο δάφνης, 2-3 κλωνάρια θυμάρι και ένα κομμάτι σπάγγο.
- 
                                                                
                                                                     Βήμα 4: Βάζουμε όλα τα μυρωδικά μέσα στο φύλλο και δένουμε με το σπάγγο, όχι πολύ σφιχτά. Βήμα 4: Βάζουμε όλα τα μυρωδικά μέσα στο φύλλο και δένουμε με το σπάγγο, όχι πολύ σφιχτά.
- 
                                                                
                                                                     Κρεμμύδι Πικέ: Αφού καθαρίσουμε και πλύνουμε το κρεμμύδι, του καρφώνουμε όσα γαρίφαλα θέλουμε. Κρεμμύδι Πικέ: Αφού καθαρίσουμε και πλύνουμε το κρεμμύδι, του καρφώνουμε όσα γαρίφαλα θέλουμε.
 
 



 
                                 FACEBOOK
 FACEBOOK TWITTER
 TWITTER THE FOODPROJECT BLOG
 THE FOODPROJECT BLOG TUMBLR
 TUMBLR 
                                 
                                