Βαθμοί Ψησίματος Φιλέτου Μόσχου
- Ω-μπλε:
Ψήσιμο γρήγορο, κόκκινο χρώμα στη μέση. Ανάλογα με το βάρος του φιλέτου, ψήνουμε για περίπου 1 με 1 ½ λεπτό από κάθε πλευρά.
- Σενιάν:
Ψήσιμο γρήγορο, κόκκινο-ροζέ χρώμα στη μέση. Ανάλογα με το βάρος του φιλέτου, ψήνουμε για περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Α-πουάν:
Ψήσιμο μέτριο, ροζέ χρώμα στο κέντρο. Ανάλογα με το βάρος του φιλέτου, ψήνουμε για περίπου 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Μπιέν-κίουιτ:
Καλοψημένο, χωρίς υγρά στη μέση. Ανάλογα με το βάρος του φιλέτου ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά, για περίπου 6-7 λεπτά από κάθε μεριά.
Συμβουλές: Το μοσχάρι είναι έτοιμο όταν φτάσει η θερμοκρασία στο κέντρο του, τους 70-75ο C.
Το συγκεκριμένο άρθρο είναι από το βιβλίο "Μαγειρεύοντας, οι βάσεις της μαγειρικής" τόμος Α΄ από τις εκδόσεις Les Livres Du Tourisme της σχολής Le Monde.
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens