Τηγανητά
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Το βγάζουμε και το τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.
Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και αλευρώνουμε το ψάρι μας. Το χτυπάμε λίγο να φύγει το περισσευούμενο αλεύρι για να μη χαλάσουμε όλο το λάδι μας.
Το βάζουμε στο τηγάνι σε αρκετό σπορέλαιο που έχει "κάψει" και τηγανίζουμε μέχρι να γίνει και από τις δύο πλευρές.
Το βγάζουμε και το τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.
Συστατικά
(για 4 άτομα)- 4 φιλέτα γλώσσας
- αλάτι χοντρό
- πιπέρι φρέσκο
- σπορέλαιο για το τηγάνισμα
Credits
Κείμενο: Ρήγας ΡηγόπουλοςΑναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens