Bagel με Σολωμό και Κατίκι Δομοκού
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Κόβουμε τα bagel στα δύο, απλώνουμε στο κάτω μέρος το Κατίκι Δομοκού, από πάνω από μία φέτα μαρούλι, συνεχίζουμε με το σολωμό και τη κάπαρη.
Κλείνουμε και τρώμε...
Κόβουμε τα bagel στα δύο, απλώνουμε στο κάτω μέρος το Κατίκι Δομοκού, από πάνω από μία φέτα μαρούλι, συνεχίζουμε με το σολωμό και τη κάπαρη.
Κλείνουμε και τρώμε...
Συστατικά
(για 4 άτομα)- 4 ψωμάκια τύπου μπέιγκελ
- 100 γρ καπνιστό σολωμό
- 50 γρ. Κατίκι Δομοκού
- 4 μισά φύλα μαρούλι
- 20 γρ. κάπαρη ξαρμυρισμένη
Credits
Κείμενο: Ρήγας ΡηγόπουλοςΑναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens