Καναπεδάκια με Σαλάμι Αέρος και Αγγούρι

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.

Κόβουμε τη μπαγκέτα σε 12 κομμάτια. Προαιρετικά αν θέλουμε τους αλείφουμε λίγο βούτυρο και τα περνάμε για 1 λεπτό από το γκριλ του φούρνου.

Βάζουμε σε κάθε μπαγκέτα κάτω το μαρούλι, διπλώνουμε μαζί το σαλάμι με το αγγούρι και με την οδοντογλυφίδα το καρφώνουμε πάνω στη φέτα με το μαρούλι.

Έτοιμο.

Συστατικά

(για 4 άτομα)
  • 1 μπαγκέτα ολικής άλεσης
  • 12 φέτες σαλάμι αέρος
  • 12 λεπτές φέτες αγγούρι
  • μαρούλι χοντροκομμένο
  • οδοντογλυφίδες

Credits

Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!