Μπρουσκέτα με Μπέικον και Γραβιέρα
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Κόβουμε σε λεπτές φέτες το ψωμί, του ακουμπάμε από μία φέτα γραβιέρα και το περνάμε από το γκριλ του φούρνου.
Παράλληλα τηγανίζουμε σε ένα τηγάνι χωρίς ελαιόλαδο ελαφρά το μπέικον.
Μόλις λιώσει η γραβιέρα αποσύρουμε από το φούρνο, προσθέτουμε από μία φέτα μπέικον και προαιρετικά για γαρνιτούρα από ένα φύλλο δάφνης όπως στη φωτογραφία.
Έτοιμο.
Συστατικά
(για 4 άτομα)- 8 λεπτές φέτες από ψωμί πολύσπορο
- 8 φέτες μπέικον
- 8 φέτες γραβιέρα
- λίγο βούτυρο
Credits
Κείμενο: Ρήγας ΡηγόπουλοςΑναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens