Αρχαία Ελληνική Κουζίνα
Άρθρα
-
Η διατροφή στην Αρχαία Ελλάδα μέχρι την εποχή του Ομήρου
μέσα από ανασκαφές, ευρύματα, μελέτες και τα ομηρικά κείμενα. -
Ομελέτα με Παστό Χοιρινό Πράσο και Κάρδαμο
Μία ομελέτα από την αρχαία Ελλάδα με πράσο, κάρδαμο, χοιρινό παστό και μέλι. -
Μανιτάρια με Βολβούς και Γογγύλια
Μία συνταγή από την αρχαία Ελλάδα με βολβούς, μανιτάρια και γογγύλια. -
Ποικιλία Λαχανικών από τους Δειπνοσοφιστές
Μία συνταγή για ποικιλία λαχανικών εμπνευσμένη από την αρχαία Ελλάδα και τους Δειπνοσοφιστές. -
Βρήκαν αρχαία ταβέρνα στην Αδριανού στην Αθήνα
Αρχαία ταβέρνα ανασκάφθηκε στην Ανδριανού και μάλιστα με τραπέζια και ομπρέλες στο δρόμο. -
Μοσχαρίσια Φιλετίνια με Αρχαιοελληνική Σάλτσα Οξύμελι
Συνταγή για μοσχαρίσια φιλετίνια με οξύμελι. Μοσχαράκι με μία αρχαιοελληνική σάλτσα και πουρέ. -
Βακαλάος με Σάλτσα από Πετιμέζι
Συνταγή μαγειρικής για βακαλάο με γλυκόξινη σάλτσα από πετιμέζι. -
Τί εμπορεύονταν οι Έλληνες στην Αρχαιότητα
Τα αγγεία που ανασύρονται από αρχαία ελληνικά ναυάγια τελικά δεν χρησιμοποιούνταν μόνο για τη μεταφορά κρασιού και ελαιόλαδου, όπως συχνά υποθέτουν οι αρχαιολόγοι -
Αρχαιοελληνική Σαλάτα με Πλιγούρι Φέτα και Ρόδια
Συνταγή εμπνευσμένη από τους Δειπνοσοφιστές. -
Κοτόπουλο με Μέλι και Θυμάρι
Συνταγή εμπνευσμένη από την αρχαία ελληνική κουζίνα της κλασσικής περιόδου και τους Δειπνοσοφιστές.
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens