Αρχαία Ελληνική Κουζίνα
Άρθρα
- 
		
		Η διατροφή στην Αρχαία Ελλάδα μέχρι την εποχή του Ομήρου
μέσα από ανασκαφές, ευρύματα, μελέτες και τα ομηρικά κείμενα. - 
		
		Ομελέτα με Παστό Χοιρινό Πράσο και Κάρδαμο
Μία ομελέτα από την αρχαία Ελλάδα με πράσο, κάρδαμο, χοιρινό παστό και μέλι. - 
		
		Μανιτάρια με Βολβούς και Γογγύλια
Μία συνταγή από την αρχαία Ελλάδα με βολβούς, μανιτάρια και γογγύλια. - 
		
		Ποικιλία Λαχανικών από τους Δειπνοσοφιστές
Μία συνταγή για ποικιλία λαχανικών εμπνευσμένη από την αρχαία Ελλάδα και τους Δειπνοσοφιστές. - 
		
		Βρήκαν αρχαία ταβέρνα στην Αδριανού στην Αθήνα
Αρχαία ταβέρνα ανασκάφθηκε στην Ανδριανού και μάλιστα με τραπέζια και ομπρέλες στο δρόμο. - 
		
		Μοσχαρίσια Φιλετίνια με Αρχαιοελληνική Σάλτσα Οξύμελι
Συνταγή για μοσχαρίσια φιλετίνια με οξύμελι. Μοσχαράκι με μία αρχαιοελληνική σάλτσα και πουρέ. - 
		
		Βακαλάος με Σάλτσα από Πετιμέζι
Συνταγή μαγειρικής για βακαλάο με γλυκόξινη σάλτσα από πετιμέζι. - 
		
		Τί εμπορεύονταν οι Έλληνες στην Αρχαιότητα
Τα αγγεία που ανασύρονται από αρχαία ελληνικά ναυάγια τελικά δεν χρησιμοποιούνταν μόνο για τη μεταφορά κρασιού και ελαιόλαδου, όπως συχνά υποθέτουν οι αρχαιολόγοι - 
		
		Αρχαιοελληνική Σαλάτα με Πλιγούρι Φέτα και Ρόδια
Συνταγή εμπνευσμένη από τους Δειπνοσοφιστές. - 
		
		Κοτόπουλο με Μέλι και Θυμάρι
Συνταγή εμπνευσμένη από την αρχαία ελληνική κουζίνα της κλασσικής περιόδου και τους Δειπνοσοφιστές. 
Αναζήτηση στο Food Project
        
        
hot chili links
- 
                                
Γαστρονομικά Νέα
                                
                             - 
                                
Ακολουθήστε μας
 - 
                                
Γλωσσάρι
                                
                             - 
                                
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
                                
                             - 
                                
Cooking Lessons in Athens
                                
                             

 FACEBOOK
 TWITTER
 THE FOODPROJECT BLOG
 TUMBLR