Πώς ξεχωρίζουμε το ασπράδι από το κρόκο
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Ανάλογα με το πόσα αβγά έχουμε να ξεχωρίσουμε πάιρνουμε δύο μπολ ανάλογου μεγέθους.
Σπάμε το κάθε αβγό στο κέντρο του και πάνω από το μπολ για το ασπράδι μεταφέρουμε το κρόκο μία στο ένα μίσο τσόφλι του αβγού μία στο άλλο, χύνοντας παράλληλα το ασπράδι στο μπολ.
Δείτε το βίντεο για ευκολία.
Ανάλογα με το πόσα αβγά έχουμε να ξεχωρίσουμε πάιρνουμε δύο μπολ ανάλογου μεγέθους.
Σπάμε το κάθε αβγό στο κέντρο του και πάνω από το μπολ για το ασπράδι μεταφέρουμε το κρόκο μία στο ένα μίσο τσόφλι του αβγού μία στο άλλο, χύνοντας παράλληλα το ασπράδι στο μπολ.
Δείτε το βίντεο για ευκολία.
Credits
- Παρατηρήσεις
Αναζήτηση στο Food Project
        
        
hot chili links
- 
                                Γαστρονομικά Νέα  
- 
                                Ακολουθήστε μας
- 
                                Γλωσσάρι  
- 
                                Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις  
- 
                                Cooking Lessons in Athens  



 FACEBOOK
 FACEBOOK TWITTER
 TWITTER THE FOODPROJECT BLOG
 THE FOODPROJECT BLOG TUMBLR
 TUMBLR