Εικόνες
-
-
Στριφτά βήμα 2: Τοποθετούμε τη γέμιση επάνω στο φύλλο.
-
Στριφτά βήμα 3ο: Διπλώνουμε σε σχήμα πούρου
-
Στριφτά βήμα 4α: Διπλώνουμε το τυροπιτάκι
-
Στριφτά βήμα 4β: Τελειώνουμε το δίπλωμα και αλέιφουμε με χτυπημένο αβγό. Τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε.
-
Τρίγωνα βήμα 1ο: Κόβουμε στα 12εκ. με ένα κοφτερό ίσιο μαχαίρι. Έτσι έχουμε δημιουργήσει μακρόστενα φύλλα μήκους περίπου 50εκ. και πλάτους 12εκ.
-
Τρίγωνα βήμα 2α: Τοποθετούμε τη γέμιση όπως στη φωτογραφία έτσι ώστε με το πρώτο δίπλωμα να δημιουργήσουμε ένα ισοσκελές τρίγωνο.
-
Τρίγωνα βήμα 2β: Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο το τύλιγμα.
-
Τρίγωνα βήμα 3α: Με ένα πινέλο αλείφουμε με αβγό χτυπημένο έτσι ώστε να κολλάει καλύτερα το φύλλο μετά από κάθε τύλιγμα.
-
Τρίγωνα βήμα 3β: Τελειώνουμε το τύλιγμα, αλείφουμε με το αβγό, τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε.