Πως ψιλοκόβουμε τον άνηθο
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Βάζουμε τον άνηθο σε ένα ξύλο κοπής και με τη βοήθεια ενός μαχαιριού το κόβουμε όπως στο βίντεο.
Το ιδανικό μαχαίρι για να κόψετε τον άνηθο είναι το μαχαίρι του chef. Μπορείτε να βρείτε στην αγορά το μαχαίρι που ταιριάζει στο χέρι σας.
Αν σας γλυστράει το ξύλο κοπής βρέξτε ελαφρώς μία πετσέτα ή λίγο χαρτί κουζίνας και βάλτε τη από κάτω (από το ξύλο κοπής).
Βάζουμε τον άνηθο σε ένα ξύλο κοπής και με τη βοήθεια ενός μαχαιριού το κόβουμε όπως στο βίντεο.
Το ιδανικό μαχαίρι για να κόψετε τον άνηθο είναι το μαχαίρι του chef. Μπορείτε να βρείτε στην αγορά το μαχαίρι που ταιριάζει στο χέρι σας.
Αν σας γλυστράει το ξύλο κοπής βρέξτε ελαφρώς μία πετσέτα ή λίγο χαρτί κουζίνας και βάλτε τη από κάτω (από το ξύλο κοπής).
Credits
Βίντεο-Μοντάζ: Συλβέστρος ΔημήτρηςΚείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens