Πως ψιλοκόβουμε τον άνηθο

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.

Βάζουμε τον άνηθο σε ένα ξύλο κοπής και με τη βοήθεια ενός μαχαιριού το κόβουμε όπως στο βίντεο.

Το ιδανικό μαχαίρι για να κόψετε τον άνηθο είναι το μαχαίρι του chef. Μπορείτε να βρείτε στην αγορά το μαχαίρι που ταιριάζει στο χέρι σας.

Αν σας γλυστράει το ξύλο κοπής βρέξτε ελαφρώς μία πετσέτα ή λίγο χαρτί κουζίνας και βάλτε τη από κάτω (από το ξύλο κοπής).

Credits

Βίντεο-Μοντάζ: Συλβέστρος Δημήτρης
Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!