Φρουτόκρεμα με κανέλα
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε σε κομματάκια το μήλο και το αχλάδι.
Τα βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτουμε το χυμό μήλο μέχρι να τα σκεπάσουμε, τη κανέλα και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν.
Αποσύρουμε και πετάμε τη κανέλα. Βάζουμε τα φρούτα στο μπλέντερ, τη μπανάνα καθαρισμένη και χτυπάμε μέχρι να γίνει πουρές.
Αν χρειάζεται προσθέτουμε στο μπλέντερ λίγο χυμό από το βράσιμο.
Έτοιμο...
Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε σε κομματάκια το μήλο και το αχλάδι.
Τα βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτουμε το χυμό μήλο μέχρι να τα σκεπάσουμε, τη κανέλα και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν.
Αποσύρουμε και πετάμε τη κανέλα. Βάζουμε τα φρούτα στο μπλέντερ, τη μπανάνα καθαρισμένη και χτυπάμε μέχρι να γίνει πουρές.
Αν χρειάζεται προσθέτουμε στο μπλέντερ λίγο χυμό από το βράσιμο.
Έτοιμο...
Συστατικά
(για 4 μερίδες)- ¼ μήλο βιολογικό
- ½ μήλο βιολογικό
- ½ μπανάνα βιολογική
- λίγο χυμό μήλο
- ¼ ξυλάκι κανέλας
Credits
Κείμενο: Ρήγας ΡηγόπουλοςΑναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens