Ο καφές σαν λίπασμα

Η φλούδα του και ο πολτός του είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά κάνοντας τον ιδανικό για τη συγκεκριμένη χρήση. Μάλιστα ο πολτός σαν υποπροϊόν (το κατακάθι), περιέχει άζωτο, θείο, φώσφορο, μαγγάνιο, μολυβδένιο, βόρειο, χαλκό, ψευδάργυρο, κάλιο και ασβέστιο.
Μπορούμε λοιπόν να πετάξουμε το χρησιμοποιημένο καφέ στα λουλούδια μας ή στο κήπο και μάλιστα να δούμε πολύ καλά αποτελέσματα. Τέλος αν φτιάχνουμε γαλλικό μπορούμε να κάνουμε τα χάρτινα φίλτρα βάση για τις γλάστρες μας βάζοντας από πάνω το πετραδάκι και μετά το χώμα.
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens