Πώς κάνουμε μπιφτέκια γεμιστά

Φτιάχνουμε τη γέμιση της αρεσκίας μας. Αυτοσχεδιάστε.
Δείτε σε αναλυτικές φωτογραφίες αυτή τη πολύ χρήσιμη τεχνική.

Credits

Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Φωτογραφία: Ζέτα Παπαϊωάννου
  • Μπιφτέκια Γεμιστά 1ο Βήμα

    Φτιάχνουμε τη γέμιση της αρεσκίας μας. Αυτοσχεδιάστε.
  • Μπιφτέκια Γεμιστά 2ο Βήμα

    Αφού πλάσουμε το κιμά με το κρεμμύδι και το ψωμί, βάζουμε στο χέρι μας ποσότητα κιμά ανάλογα με το πόσο μεγάλα θέλουμε να κάνουμε τα μπιφτέκια και ασκώντας πίεση το "ανοίγουμε" όπως στη φωτογραφία, για να το γεμίσουμε.

  • Μπιφτέκια Γεμιστά 3ο Βήμα

    Με ένα κουτάλι τοποθετούμε ανάλογη ποσότητα γέμισης στο κέντρο του κιμά.

  • Μπιφτέκια Γεμιστά 4ο Βήμα

    Κλέινουμε το μπιφτέκι από έξω προς το κέντρο προσέχοντας να κλέισει καλά και να μην περισσεύει γέμιση.
  • Μπιφτέκια Γεμιστά 5ο Βήμα

    Συνεχίζουμε την ίδια διακασία μέχρι να κλέισουμε όλη τη γέμιση μέσα στο κιμά.

  • Μπιφτέκια Γεμιστά 6ο Βήμα

    Τελειώνουμε πλάθοντας το μπιφτέκι στο σχήμα που θέλουμε, χωρίς να του ασκούμε μεγάλη πίεση γιατί θα βγει η γέμιση. Ψήνουμε στους 180º C.
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!