Φτιάχνουμε τη γέμιση της αρεσκίας μας. Αυτοσχεδιάστε.
Αφού πλάσουμε το κιμά με το κρεμμύδι και το ψωμί, βάζουμε στο χέρι μας ποσότητα κιμά ανάλογα με το πόσο μεγάλα θέλουμε να κάνουμε τα μπιφτέκια και ασκώντας πίεση το "ανοίγουμε" όπως στη φωτογραφία, για να το γεμίσουμε.
Με ένα κουτάλι τοποθετούμε ανάλογη ποσότητα γέμισης στο κέντρο του κιμά.
Κλέινουμε το μπιφτέκι από έξω προς το κέντρο προσέχοντας να κλέισει καλά και να μην περισσεύει γέμιση.
Συνεχίζουμε την ίδια διακασία μέχρι να κλέισουμε όλη τη γέμιση μέσα στο κιμά.
Τελειώνουμε πλάθοντας το μπιφτέκι στο σχήμα που θέλουμε, χωρίς να του ασκούμε μεγάλη πίεση γιατί θα βγει η γέμιση. Ψήνουμε στους 180º C.