Ελαφριά Tortillia Λαχανικών
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Φτιάχνουμε τη σαλάτα coleslaw: Ψιλοκόβουμε το λάχανο και τρίβουμε το καρότο στο τρίφτη στο “χοντρό”. Τους προσθέτουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, ξίδι και ανακατεύουμε. Αφήνουμε στην άκρη.
Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και τα τισγαρίζουμε ελαφρώς σε λίγο ελαιόλαδο.
Βάζουμε στο κέντρο της τορτίγια τις φέτες τυρί και από πάνω τα μανιτάρια. Κλέινουμε και ψήνουμε στη τοστιέρα μέχρι να λιώσει το τυρί.
Ανοίγουμε τη tortillia και βάζουμε μέσα τη σαλάτα, τις ντομάτες και αλατοπίπερο.
Κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε.
Καλή σας όρεξη...
Συστατικά
- 1 πίτα tortillia
- 2 φέτες κασέρι για τόστ
- 2-3 μανιτάρια λευκά
- 3 φέτες ντομάτα
σαλάτα coleslaw:
- λίγο λάχανο
- λίγο καρότο
- 1 κ. γλυκού μαγιονέζα
- ¼ κ. γλυκού μουστάρδα
- λίγο ξύδι
- αλάτι, πιπέρι
Credits
Κείμενο: Ρήγας ΡηγόπουλοςΦωτογραφία: Ζέτα Παπαϊωάννου
Food Styling: Ζέτα Παπαϊωάννου
Παρατηρήσεις
Σχετικές συνταγές
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens