Bruschetta με Αυγοτάραχο και Καππαρόφυλλα

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.

Βγάζουμε από το ψυγείο το αυγοτάραχο, κόβουμε με ένα κοφτερό μαχαίρι όσο θα χρειαστούμε, αφαιρούμε το κερί και το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 20λεπτά.
 
Βάζουμε στις φέτες του ψωμιού λίγο ελαιόλαδο και τις ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν. Αποσύρουμε.
 
Έτσι όπως είναι ζεστές προσθέτουμε λίγο μαγιονέζα, γαύρο, καππαρόφυλλο (που το έχουμε κόψει στα τέσσερα), μία φέτα αυγοτάραχο και το κόκκινο πιπέρι.
 
Σερβίρουμε σαν ορεκτικό.
 
Καλή σας όρεξη...

Συστατικά

(για 4 άτομα)
  • 8-12 λεπτές φέτες ψωμιού
  • 8-12 γαύρους φιλέτο
  • 4 καππαρόφυλλα
  • 8-12 λεπτές φέτες αυγοτάραχο
  • μαγιονέζα
  • πιπέρι κόκκινο

Credits

Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Φωτογραφία: Νίκος Ξεπαπαδάκης
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!

Τελευταία άρθρα από την ομάδα του food project...