Αυγοτάραχο με Αποξηραμένα Σύκα
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Καλή σας όρεξη...
Βγάζουμε το αυγοτάραχο από το ψυγείο, το αφήνουμε για μία περίπου ώρα (το χειμώνα), σε θερμοκρασία δωματίου. Κόβουμε το κομμάτι που θα χρειαστούμε και αφαιρούμε το κερί. Κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια. Όσο πιο λεπτές οι φέτες που θα κόψουμε τόσο καλύτερα.
Τοποθετούμε κάτω το αυγοτάραχο, από πάνω μία φέτα αποξηραμένο σύκο, λίγο μέλι και 1-2 σπόρια ροδιού.
Σερβίρετε σαν εκλεκτό ορεκτικό.
Καλή σας όρεξη...
Συστατικά
(για 4 άτομα)- 12 λεπτές φέτες αυγοτάραχο
- 12 λεπτές φέτες αποξηραμένα σύκα
- λίγο μέλι θυμαρίσιο
- σπόρους από ρόδι
Credits
Παρατηρήσεις
Σχετικές συνταγές
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
Τελευταία άρθρα από την ομάδα του food project...
-
Trikalinos Παραδοσιακό Αυγοτάραχο
Ένα ντοκυμαντέρ για το παραδοσιακό αυγοτάραχο Τρικαλινός. Ίσως το πιο τιμημένο ελληνικό προϊόν στο εξωτερικό.
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens