Αυγοτάραχο με Αποξηραμένα Σύκα

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
 
Βγάζουμε το αυγοτάραχο από το ψυγείο, το αφήνουμε για μία περίπου ώρα (το χειμώνα), σε θερμοκρασία δωματίου. Κόβουμε το κομμάτι που θα χρειαστούμε και αφαιρούμε το κερί. Κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια. Όσο πιο λεπτές οι φέτες που θα κόψουμε τόσο καλύτερα.
 
Τοποθετούμε κάτω το αυγοτάραχο, από πάνω μία φέτα αποξηραμένο σύκο, λίγο μέλι και 1-2 σπόρια ροδιού.
 
Σερβίρετε σαν εκλεκτό ορεκτικό.

Καλή σας όρεξη...

Συστατικά

(για 4 άτομα)
  • 12 λεπτές φέτες αυγοτάραχο
  • 12 λεπτές φέτες αποξηραμένα σύκα
  • λίγο μέλι θυμαρίσιο
  • σπόρους από ρόδι

Credits

Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!

Τελευταία άρθρα από την ομάδα του food project...