Γκιουζλεμές
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε όλα τα υλικά για την ζύμη.
Σε άλλη λεκάνη βάζουμε όλα τα υλικά της γέμισης αφού έχουμε πέραση από τρίφτη το τυρί και την πατάτα.
Ανοίγουμε μικρά φύλλα με την ζύμη μας και βάζουμε μέσα λίγο από την γέμιση.
Τα τηγανίζουμε και από τις δυο μεριές μέχρι να ροδίσουν.
Τα σερβίρουμε ζεστά.
Η συνταγή είναι από το βιβλίο "Συνταγές της Γέρας"
Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε όλα τα υλικά για την ζύμη.
Σε άλλη λεκάνη βάζουμε όλα τα υλικά της γέμισης αφού έχουμε πέραση από τρίφτη το τυρί και την πατάτα.
Ανοίγουμε μικρά φύλλα με την ζύμη μας και βάζουμε μέσα λίγο από την γέμιση.
Τα τηγανίζουμε και από τις δυο μεριές μέχρι να ροδίσουν.
Τα σερβίρουμε ζεστά.
Η συνταγή είναι από το βιβλίο "Συνταγές της Γέρας"
Συστατικά
για την γέμιση- ½ κιλό φέτα
- ¼ κιλού κεφαλοτύρι
- 1 πατάτα μέτρια βραστή
- 5 αυγά
- πιπέρι
- 1 αυγό
- 1 κουταλιά γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κούπα λάδι
- 2 κούπες χλιαρό νερό
- αλεύρι όσο πάρει
Credits
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens