Φτιάξε το Ρακόμελό σου

1 lt. τσικουδιά
200 ml. μέλι θυμαρίσιο Κρήτης
4 ξύλα κανέλας
5 γρ. κανέλα σκόνη
Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε τη τσικουδιά και τη βάζουμε σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί.
Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε.
Μετά ένα λεπτό προσθέτουμε τις κανέλες και ανεβάζουμε τη θερμοκρασία.
Μόλις αρχίσει να βράζει περνάμε από σουρωτήρι και αποσύρουμε.
Τη πίνουμε ζεστή ή τη διατηρούμε σε γυάλινο μπουκάλι και σερβίρουμε σαν απεριτίφ.
Εις Υγείαν...
Αναζήτηση στο Food Project
        
        
hot chili links
- 
                                Γαστρονομικά Νέα  
- 
                                Ακολουθήστε μας
- 
                                Γλωσσάρι  
- 
                                Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις  
- 
                                Cooking Lessons in Athens  

 FACEBOOK
 FACEBOOK TWITTER
 TWITTER THE FOODPROJECT BLOG
 THE FOODPROJECT BLOG TUMBLR
 TUMBLR