Μυζήθρα

Αφού έχουμε μαζέψει το υγρό που θα βγάλει το τυρί όσο στραγγίζει (βλέπε συνταγή τυριού), το βάζουμε σε μια κατσαρόλα και το βράζουμε καλά.

Στην συνέχεια το βάζουμε σε μια "μαντίλα" και το αφήνουμε να στραγγίσει καλά.

Αφού στραγγίσει καλά την βγάζουμε την μυζήθρα από την "μαντίλα" και την αλατίζουμε.

Συστατικά

  • 10 λίτρα γάλα
  • 1 κουτ. γλυκού μαγιά
  • αλάτι λίγο
  • τουλουπάνι (πανί)

Credits

Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!