Ποικιλία Λαχανικών από τους Δειπνοσοφιστές

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα λαχανικά. Κόβουμε τα κολοκύθια σε χοντρές φέτες, το μαρούλι με τα χέρια σε μεγάλα κομμάτια, τα κρεμμυδάκια, το αγγούρι σε χοντρές λωρίδες, τα ραπανάκια στη μέση και τη ρόκα χοντροκομμένη.

Βράζουμε σε κοχλάζον αλατισμένο νερό τα κολοκυθάκια για 4-5 λεπτά, αποσύρουμε.

Τα βάζουμε όλα σε μία σαλατιέρα, προσθέτουμε αλάτι, το λάδι, το ξύδι και το παπαρουνόσπορο.

Καλή σας όρεξη...

Συστατικά

(για 4 άτομα)
  • 4 κολοκύθια
  • 1 μαρούλι
  • 1 αγγούρι
  • 4 φρ. κρεμμύδια
  • 5 ραπανάκια
  • 1 ρόκα
  • 1 κ. γλυκού παπαρουνόσπορο
  • αλάτι χοντρό
  • 40 ml. ελαιόλαδο
  • 40 ml. ξύδι

Credits

Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!