Παραδοσιακό Γιαούρτι
Βράζουμε το γάλα καλά, μόλις το βράσουμε το αφήνουμε να κρυώσει λίγο.
Βάζουμε την μαγιά και το ανακατεύουμε καλά. Το σκεπάζουμε ώστε να είναι ζεστό (απαραίτητο για να "πιάσει" το γιαούρτι) και το αφήνουμε 2 ή 3 ώρες περίπου ωσότου είναι έτοιμο.
Τόσο απλό...
Βάζουμε την μαγιά και το ανακατεύουμε καλά. Το σκεπάζουμε ώστε να είναι ζεστό (απαραίτητο για να "πιάσει" το γιαούρτι) και το αφήνουμε 2 ή 3 ώρες περίπου ωσότου είναι έτοιμο.
Τόσο απλό...
Συστατικά
- 1/2 λίτρο γάλα φρέσκο
- 1 κουταλιά μαγιά
Credits
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens