Παστό Κρέας
Διαλέγουμε το κομμάτι από το χοίρο που θέλουμε, καλύτερα το μπούτι αλλά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα κομμάτια.
Τα κομματιάζουμε σε μερίδες και τα πλένουμε καλά, τα αφήνουμε να στραγγίσουν καλά.
Τα βάζουμε σε ένα δοχείο τόσο μεγάλο ώστε να χωράει όλο το κρέας που θέλουμε να παστώνουμε. Σε κάθε κομμάτι που βάζουμε στο δοχείο το καλύπτουμε με αλάτι.
Και στο τέλος αφού γεμίσουμε το δοχείο το σκεπάζουμε πάνω με αλάτι και το κλείνουμε καλά.
Τα κομματιάζουμε σε μερίδες και τα πλένουμε καλά, τα αφήνουμε να στραγγίσουν καλά.
Τα βάζουμε σε ένα δοχείο τόσο μεγάλο ώστε να χωράει όλο το κρέας που θέλουμε να παστώνουμε. Σε κάθε κομμάτι που βάζουμε στο δοχείο το καλύπτουμε με αλάτι.
Και στο τέλος αφού γεμίσουμε το δοχείο το σκεπάζουμε πάνω με αλάτι και το κλείνουμε καλά.
Συστατικά
- χοιρινό κρέας
- αλάτι χοντρό
Credits
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens