Γλωσσάρι
-
Πανάρισμα: Λέγεται στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική για την επικάλυψη με τρίμματα ψωμιού, γαλέτας, ξηρών καρπών κ.α.
Γλωσσάρι Μαγειρικής, Αλέξανδρος Γιώτης
Les Livres du Tourisme, Γ Έκδοση -
Ποτά: ελληνικά ποτά με γαστρονομικό ενδιαφέρον
- Τσίπουρο κρόκκου Κωζάνης
- Τσίπουρο ζαμπέλας Ηπείρου
- Σούμα (τσίπουρο) σύκων Χίου
- Μουρνόρακι Κρήτης
- Μαστελάδο, ημίγλυκο κρασί Ζακύνθου
- Βισάντο, γλυκό terroir κρασί Σαντορίνης
- Όστρια, γλυκό κρασί συνεταιρισμού Κισσάμου Κρήτης
- Μαρουβάς, παλιό κρασί της Κρήτης
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens