Κλασική Μαργαρίτα
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Βάζουμε το αλάτι σε ένα πιάτο. Τρίβουμε το χείλος του κάθε ποτηριού με το μοσχολέμονο και στη συνέχεια βουτάμε τα ποτήρια στο αλάτι, ώστε να σχηματιστεί μία κρούστα.
Βάζουμε το αλάτι σε ένα πιάτο. Τρίβουμε το χείλος του κάθε ποτηριού με το μοσχολέμονο και στη συνέχεια βουτάμε τα ποτήρια στο αλάτι, ώστε να σχηματιστεί μία κρούστα.
Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά στο σέικερ και χτυπάμε καλά. Ρίχνουμε το ποτό στα ποτήρια και προσθέτουμε πάγο.
Τί λέει ο Μπάρμαν:
Αγοράστε τεκίλα από 100% αγαύη, εαν βρείτε. Έτσι διασφαλίζεται η ποιότητα του ποτού, ενώ ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος πονοκέφαλου το επόμενο πρωί.
Συστατικά
(για 8 μαργαρίτες)
- 1 μοσχολέμονο σε μακρόστενες φέτες
- 250 χλ. τεκίλα από αγαύη
- 250 χλ. λικέρ κουαντρό
- 250 χλ. χυμό μοσχολέμονου
- 5 κουτ. σούπας ζάχαρη
- 1 χούφτα πάγο
- χοντρό αλάτι
Credits
Κείμενο: Ρήγας ΡηγόπουλοςΑναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens