Αγγιναρούλες με Ελληνικά Τυριά
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Μισοβράζουμε τις αγγιναροκαρδιές, όταν έχουν βράσει τελείως είναι πολύ μαλακές, τις στραγγίζουμε και τις γεμίζουμε με το μίγμα του μπολ. Τις τοποθετούμε σε ένα βουτυρωμένο ταψάκι, προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 40 λεπτά, να λιώσουν τα τυριά.
Σερβίρονται διακοσμημένες με ροδέλες κίτρινης πιπεριάς.
Τρίβουμε σε ένα μπολ όλα τα ελληνικά τυριά. Προσθέτουμε στο μπολ με τα τυριά το μαϊντανό, το βούρυρο λιωμένο, τη γαλέτα θρυματισμένη ή φρυγανιά, το αλατοπίπερο και τα ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.
Μισοβράζουμε τις αγγιναροκαρδιές, όταν έχουν βράσει τελείως είναι πολύ μαλακές, τις στραγγίζουμε και τις γεμίζουμε με το μίγμα του μπολ. Τις τοποθετούμε σε ένα βουτυρωμένο ταψάκι, προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 40 λεπτά, να λιώσουν τα τυριά.
Σερβίρονται διακοσμημένες με ροδέλες κίτρινης πιπεριάς.
Συστατικά
(υλικά για 4 άτομα)- 12 αγγινάρες (τις καρδιές)
- 1 πιπεριά κίτρινη
- 2 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομ.
- 50 γρ. γραβιέρα
- 50 γρ. κεφαλοτύρι
- 50 γρ. ανθότυρο
- 1 κουτ. σούπας βούτυρο
- 2 κουτ. σούπας γαλέτα
- αλάτι,πιπέρι
Credits
Κείμενο: Ρήγας ΡηγόπουλοςΑναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens