Βινεγκρέτ με Μουστάρδα
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Καλύτερα να τη διατηρούμε στο ψυγείο.
Σε μία μπασίνα-μπολ βάζουμε τη μουστάρδα μαζί με το αλάτι και το πιπέρι και προσθέτουμε σιγά-σιγά το ξίδι, εναλλάξ με το ελαιόλαδο μέχρι να ομογενοποιηθούν, χτυπώντας με ένα σείρμα χειρός.
Καλύτερα να τη διατηρούμε στο ψυγείο.
Συστατικά
- 400 χλ. ελαιόλαδο
- 100 χλ. ξίδι
- 50 γρ. μουστάρδα
- αλάτι
- πιπέρι λευκό
Credits
Κείμενο: Ρήγας ΡηγόπουλοςΑναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens