Σάλτσα Μιλανέζ
Προετοιμάζουμε τη σάλτσα μιλανέζ καθαρίζοντας και κόβοντας σε λεπτές λωρίδες τα μανιτάρια, το ζαμπόν.
Σβήνουμε με κρασί Μαδέρα και αφήνoυμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε το σκούρο φόν και τη τρούφα σε λεπτές λωρίδες, αφήνοντας να βράσει μέχρι να δέσει.
Διορθώνουμε τα καρυκεύματα.
Τσιγαρίζουμε λίγο βούτυρο και τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια και το ζαμπόν.
Σβήνουμε με κρασί Μαδέρα και αφήνoυμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε το σκούρο φόν και τη τρούφα σε λεπτές λωρίδες, αφήνοντας να βράσει μέχρι να δέσει.
Διορθώνουμε τα καρυκεύματα.
Συστατικά
(για 4 άτομα)- 30 γρ. βούτυρο
- 50 γρ. μανιτάρια άσπρα
- 50 γρ. ζαμπόν
- 50 χλ. κρασί Μαδέρα
- 10 γρ. μανιτάρια τρούφα
- 200 γρ. φόν σκούρο (με τομάτα)
Credits
Κείμενο: Ρήγας ΡηγόπουλοςΑναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens