Σάλτσα Μιλανέζ

Προετοιμάζουμε τη σάλτσα μιλανέζ καθαρίζοντας και κόβοντας σε λεπτές λωρίδες τα μανιτάρια, το ζαμπόν.

Τσιγαρίζουμε λίγο βούτυρο και τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια και το ζαμπόν.

Σβήνουμε με κρασί Μαδέρα και αφήνoυμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.

Προσθέτουμε το σκούρο φόν και τη τρούφα σε λεπτές λωρίδες, αφήνοντας να βράσει μέχρι να δέσει.

Διορθώνουμε τα καρυκεύματα.

Συστατικά

(για 4 άτομα)
  • 30 γρ. βούτυρο
  • 50 γρ. μανιτάρια άσπρα
  • 50 γρ. ζαμπόν
  • 50 χλ. κρασί Μαδέρα
  • 10 γρ. μανιτάρια τρούφα
  • 200 γρ. φόν σκούρο (με τομάτα)

Credits

Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!