Λάχανο με Παστό Κρέας
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας
Σε μια κατσαρόλα ψιλοκόβουμε το λάχανο, ρίχνουμε το λάδι και το ψιλοκομμένο πράσο όπως και το πιπέρι, τσιγαρίζουμε λίγο το μίγμα.
Βάζουμε 3 κούπες νερό, το αφήνουμε να βράσει.
Βράζουμε χώρια το παστό κρέας, το στραγγίζουμε και το βάζουμε και αυτό στην κατσαρόλα με το λάχανο.
Προς το τέλος ρίχνουμε την ρίγανη και συμπληρώνουμε αν θέλει αλάτι.
Βάζουμε 3 κούπες νερό, το αφήνουμε να βράσει.
Βράζουμε χώρια το παστό κρέας, το στραγγίζουμε και το βάζουμε και αυτό στην κατσαρόλα με το λάχανο.
Προς το τέλος ρίχνουμε την ρίγανη και συμπληρώνουμε αν θέλει αλάτι.
Συστατικά
(για 4 άτομα)- 1 λάχανο μέτριο,
- 2 κουταλιές λάδι,
- 4 κομμάτια παστό χοιρινό,
- 1 κ. γλυκού αλάτι,
- ½ κ. γλυκού πιπέρι κόκκινο,
- λίγη ρίγανη,
- ½ πράσο ψιλοκομμένο
Credits
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens