Σωτέ
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Καθαρίζουμε και κόβουμε το φιλέτο στο μέγεθος της αρεσκίας μας. Όσο μεγαλύτερο τόσο περισσότερη ώρα θα χρειαστούμε να το σοτάρουμε.
Τσιγαρίζουμε σε καυτο ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές.
Συμβουλές: Μπορούμε αν θέλουμε να κάνουμε μια σάλτσα μέσα στο τηγάνι που κάναμε το σωτέ. Εάν έχουμε κοτόπουλο καλύτερα είναι να το κόψουμε σε μικρά κομμάτια για να ψηθεί καλύτερα και να αποφύγουμε το κίνδυνο σαλμονέλας.
Καθαρίζουμε και κόβουμε το φιλέτο στο μέγεθος της αρεσκίας μας. Όσο μεγαλύτερο τόσο περισσότερη ώρα θα χρειαστούμε να το σοτάρουμε.
Αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο. Και αν θέλουμε αλευρώνουμε ελαφρώς και από τις δύο πλευρές.
Τσιγαρίζουμε σε καυτο ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές.
Συμβουλές: Μπορούμε αν θέλουμε να κάνουμε μια σάλτσα μέσα στο τηγάνι που κάναμε το σωτέ. Εάν έχουμε κοτόπουλο καλύτερα είναι να το κόψουμε σε μικρά κομμάτια για να ψηθεί καλύτερα και να αποφύγουμε το κίνδυνο σαλμονέλας.
Συστατικά
- φιλέτο κοτόπουλο
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- αλεύρι (για ψάρια)
Credits
Κείμενο: Ρήγας ΡηγόπουλοςΠαρατηρήσεις
Σχετικές συνταγές
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens