Σωτέ

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.

Καθαρίζουμε και κόβουμε το φιλέτο στο μέγεθος της αρεσκίας μας. Όσο μεγαλύτερο τόσο περισσότερη ώρα θα χρειαστούμε να το σοτάρουμε.

Αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο. Και αν θέλουμε αλευρώνουμε ελαφρώς και από τις δύο πλευρές.

Τσιγαρίζουμε σε καυτο ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές.


Συμβουλές: Μπορούμε αν θέλουμε να κάνουμε μια σάλτσα μέσα στο τηγάνι που κάναμε το σωτέ. Εάν έχουμε κοτόπουλο καλύτερα είναι να το κόψουμε σε μικρά κομμάτια για να ψηθεί καλύτερα και να αποφύγουμε το κίνδυνο σαλμονέλας.

Συστατικά

  • φιλέτο κοτόπουλο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο
  • αλεύρι (για ψάρια)

Credits

Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!