Κρεμμυδάκια Ετουβέ
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Καθαρίζουμε, πλένουμε και στραγγίζουμε τα κρεμμυδάκια, χωρίς να τα κόψουμε περαιτέρω.
Αφήνουμε να βράσει μέχρι να εξατμιστούν τα πολλά υγρά τους, ελέγχοντας ανά τακτά διαστήματα.
Ξεσκεπάζουμε και αφήνουμε για λίγο ακόμα μέχρι να γλασάρει η σάλτσα.
Καθαρίζουμε, πλένουμε και στραγγίζουμε τα κρεμμυδάκια, χωρίς να τα κόψουμε περαιτέρω.
Σε μία κατσαρόλα τοποθετούμε τα κρεμμυδάκια του στιφάδου, προσθέτουμε το αλάτι, τη ζάχαρη, το βούτυρο και τα καλύπτουμε με νερό μέχρι να καλύψουμε τα κρεμμυδάκια.
Σκεπάζουμε με χαρτί αδιάβροχο και με το καπάκι του σκεύους.
Αφήνουμε να βράσει μέχρι να εξατμιστούν τα πολλά υγρά τους, ελέγχοντας ανά τακτά διαστήματα.
Ξεσκεπάζουμε και αφήνουμε για λίγο ακόμα μέχρι να γλασάρει η σάλτσα.
Συστατικά
- 1 κιλό κρεμμυδάκια στιφάδου
- 1 μεγάλη κ. σούπας βούτυρο
- αλάτι χοντρό
- πιπέρι λευκό
- ½ φλυτζ. ζάχαρη
- νερό
Credits
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens