Καναπεδάκια με Καβουροσαλάτα

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.

Κόβουμε τη μπαγκέτα σε φέτες και αν θέλουμε αλοίφουμε το ψωμί με λίγο βούτυρο και βάζουμε στο φούρνο σε δυνατή φωτιά για ένα λεπτό.

Κόβουμε σε λεπτές φέτες τις τομάτες.

Για κάθε φετούλα μπαγκέτας βάζουμε λίγο τομάτα, από πάνω καβουροσαλάτα και τέλος από πάνω βασιλικό φρέσκο.

Συστατικά

  • 1 μπαγκέτα (ψωμί) μαύρη
  • 200 γρ. καβουροσαλάτα
  • 2 τομάτες
  • φύλλα φρέσκου βασιλικού

Credits

Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!