Απορίες και Απαντήσεις περί Ελαιολάδου
- Τα ελαιόδεντρα πώς καλλιεργούνται;
Κανονικά γίνονται δύο σκαλίσματα το χρόνο στο έδαφος γύρω από το δέντρο. Λίπασμα θα ρίξουμε τη χρονιά που τα δέντρα θαχουν καρπό και μέχρι πριν μερικά χρόνια το ράντισμα για τις αρρώστιες το είχε αναλάβει το κράτος με ειδικά αεροπλάνα. Επίσης μετά το μάζεμα ή ταυτόχρονα με αυτό κλαδεύουμε τα δέντρα.
- Πώς πρέπει να αποθηκεύουμε το ελαιόλαδο;
- Μπορούμε να ξεχωρίσουμε το καλό λάδι από το χρώμα;
- Είναι το ελαιόλαδο το καλύτερο λάδι για τηγάνισμα;
στο μαγείρεμα, αλλά πρέπει να μην το αφήνουμε να περνάει τους 180ο C και να στραγγίζεται μετά από κάθε 2 χρήσεις, γιαυτό το λόγο δεν είναι οικονομικό. Το αγνό παρθένο ελαιόλαδο καλύτερα να το βάζουμε σαν συμπλήρωμα στα φαγητά και τις σαλάτες
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens