Πως καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τη πιπεριά

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.

Πλένουμε, στραγγίζουμε και αφαιρούμε το κοτσάνι της πιπεριάς με το χέρι μας.

Ερχόμαστε στο ξύλο κοπής και ακουμπάμε τη πιπεριά με το μέρος του κοτσανιού προς τα κάτω.

Με τη βοήθεια ενός κοφτερού μαχαιριού κόβουμε τη πιπεριά σε τρία σημεία, όπως στο βίντεο, έτσι ώστε στο τέλος να μείνουν μόνο τα σπόρια.

Με αυτό το τρόπο δε μπαίνουμε στη διαδικασία να αφαιρούμε τα σπόρια με τα χέρια και να χάνουμε χρόνο.

Credits

Βίντεο-Μοντάζ: Συλβέστρος Δημήτρης
Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Φωτογραφία: Χρήστος Αναγνωστόπουλος
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!