Πώς καθαρίζουμε και φιλετάρουμε τις σαρδέλες και τους γαύρους
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Κόβουμε τα κεφάλια από όλα τα ψάρια.
Κάνουμε μία χαρακιά στο κάτω μέρος της κοιλιάς και αφαιρούμε τα εντόσθια.
Ασκώντας πίεση με το μεγάλο μας δάχτυλο στη βάση της ουράς αφαιρούμε το κόκκαλο.
Πλένουμε πολύ καλά σε κρύο νερό και είμαστε έτοιμοι.
Κόβουμε τα κεφάλια από όλα τα ψάρια.
Κάνουμε μία χαρακιά στο κάτω μέρος της κοιλιάς και αφαιρούμε τα εντόσθια.
Ασκώντας πίεση με το μεγάλο μας δάχτυλο στη βάση της ουράς αφαιρούμε το κόκκαλο.
Πλένουμε πολύ καλά σε κρύο νερό και είμαστε έτοιμοι.
Credits
Βίντεο-Μοντάζ: Συλβέστρος ΔημήτρηςΚείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Φωτογραφία: Χρήστος Αναγνωστόπουλος
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens