Πώς κόβουμε το κρέας σε φιλετάκια ώστε να γίνει μαλακό κατά το μαγείρεμα
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Στο βίντεο θα δείτε ένα από τα μυστικά ώστε όταν κόβουμε ένα κομμάτι κρέατος σε φιλετάκια ή μικρά κομματάκια, να γίνει μαλακό κατά το μαγείρεμα.
Το μυστικό είναι προς το τέλος του βίντεο γιαυτό κάντε λίγο υπομονή.
Στο βίντεο το κομμάτι που κόβουμε είναι μοσχαρίσιο φιλέτο, αλλα ισχύει το ίδιο και για άλλα κομμάτια του μόσχου ή για χοιρινό ή για αρνάκι ή κατσικάκι.
Στο βίντεο θα δείτε ένα από τα μυστικά ώστε όταν κόβουμε ένα κομμάτι κρέατος σε φιλετάκια ή μικρά κομματάκια, να γίνει μαλακό κατά το μαγείρεμα.
Το μυστικό είναι προς το τέλος του βίντεο γιαυτό κάντε λίγο υπομονή.
Στο βίντεο το κομμάτι που κόβουμε είναι μοσχαρίσιο φιλέτο, αλλα ισχύει το ίδιο και για άλλα κομμάτια του μόσχου ή για χοιρινό ή για αρνάκι ή κατσικάκι.
Credits
Βίντεο-Μοντάζ: Συλβέστρος ΔημήτρηςΚείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
Τελευταία άρθρα από την ομάδα του food project...
-
Η Ωρίμανση του Κρέατος
Μερικά πολύ βασικά γύρω από την ωρίμανση του κρέατος που πρέπει να γνωρίζουμε.
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens